“Nejmar me je silovao, a sada su mi provalili u stan i proganjaju moju porodicu”

0
Profimedia

Manekenka Najila Trinidad, koja je Nejmara optužila za silovanje, kroz suze je pred televizijskom kamerom ispričala u kakav pakao joj se pretvorio život otkako je slavni fudbaler otkrio njen identitet.

“U užasnom sam stanju. Imam napade panike, ne mogu da vodim računa o sinu. Ne spavam, ne mogu da jedem i za nedelju dana izgubila sam deset kilograma”, jedva je ispričala u emisiji “Domingo Espectacular”.

Osim fizičkih i psihičkih patnji, otkrila je da je, otkako je Nejmar otkrio njihovu prepisku, a time i njen identitet, žrtva stalnog uznemiravanja, a i provaljeno joj je u stan.

“Žrtva sam niza zločina. Progone moju porodicu i mene. Provalili su mi u stan i ukrali vredne stvari”.

Na pitanje šta bi promenila da može da vrati vreme, Najila je odgovorila: “Najveća greška mi je što sam svoj Instagram profil ostavila javnim i tako došla u kontakt sa Nejmarom. Da sam umesto toga zatvorila profil na društvenoj mreži, sad bih bila mirna.”

Afera je počela pre deset dana, kada su mediji objavili da je tada neimenovana devojka optužila Nejmara za silovanje.

Fudbaler je odmah obelodanio poruke koje je razmenjivao s njom da bi se odbranio od optužbi za silovanje. Prošle nedelje, na društvenim mrežama proširio se video na kojem Najila u hotelskoj sobi udara Nejmara i viče ne njega i udara ga: “Ovo ti je zato jer si ti mene tukao juče!”

On je na to njoj odgovorio: “Modrice su i tvoja krivica, tražila si još.”