(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ponovio da nije tačno da je Srpska lista organizovala prebijanje osamnaestogodišnjeg sina kosovskog političara Nenada Rašića već da je to bila „unapred zakazana tuča dve grupe mladića“.

Vučić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je povodom tog slučaja „24 sata trpeo najgore uvrede i laži sa pojedinih tajkunskih medija“ koji za sve, kako je naveo, optužuju njega.

„Kako su uspeli da upletu Srpsku listu i srpsku državu“, pitao je Vučić i dodao da su u tome učestvovali „vrh albanske države od Aljbina Kurtija pa nadalje“.

On je povodom toga, da je zbog tog slučaja bilo reakcija iz inostranstva, rekao da ima „svakom od tih strarnih političara koji misle da je Srbija zemlja koju mogu da ponižavaju i nipodaštavaju“, da poruči „da su se grdno prevarili“.

Predsednik je rekao da „dobro i ozbiljno lažu poneki od tih političara“, kao i da neće da dozvoli da njega, odnosno državu Srbiju „ponižavaju kojekakvi fićfirići svojim svakodnevnim lažima, kao što je ta o organizovanom linču tog mladića“.

Kosovski političar Nenad Rašić izjavio je ranije za beogradske medije, da je njegovog sina na izlazu iz srednje škole u Lapljem Selu pretuklo više od 30 osoba gvozdenim šipkama i čekićem, i da ima teške povrede lica i glave, polomljeni su mu zubi.

Rašić je ocenio da je napad na njegovog sina bio usmeren na njega, i da ima političku pozadinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.