Goran Vesić neće biti ministar u novoj Vladi Srbije, rekao je on sam i tako demantovao pojedine naslove koji su se ovih dana provlačili na naslovnim stranama novina i portala. Ali, zamenik gradonačelnik Beograda potvrdio je nešto drugo – da će Marko Đurić biti novi ambasador Srbije u SAD.

„Meni je čast kada se svaki put kada se formira vlada moje ime pominje među onima koji bi mogli biti ministri. Očigledno da deo javnosti misli da svoj posao radim dobro i to je za mene neka vrsta pohvale. Ja ću ostati u Beogradu, tako da neću biti ministar. Ja sam deo politike SNS i Aleksandra Vučića i srećan sam što sam u timu koji je uradio velike stvari za Srbiju“, rekao je Vesić u emisiji „Usijanje“ na Kurir televiziji, a preneo je RTS.

Vesić je potvrdio da će aktuelni šef Kancelarije za KiM Marko Đurić biti novi ambasador u Vašingtonu, ali je usput i izneo nekoliko kritika na račun opozicije i medija.

„Marko Đurić je jedan od najbolji političara u ovoj zemlji i žalosno je kakva se kampanja vodi protiv njega. A Srbija će biti ponosna na to što on radi, a predsednik Vučić dobro zna šta radi. Imaćemo nekoga ko će moći da parira Albancima i bori se za nas u SAD“, rekao je Vesić.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/
https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Komentar(1)

  1. PA
    19. септембар 2020. 12:29

    Nije jos porusio i poseljacio sve u Beogradu, a i dobro krade na tim radovima, tako da ostaje. Nije jos dovoljno kaznio beogradjane, posebno starogradjane, a to vec oprobano dobro radi. On i njegov sef se takmice u mrznji prema beogradjanima, a i sire. Djuric? Istorijska bruka i sramota za zemlju Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.