“Nebojša Stefanović dobija važno mesto u sektoru bezbednosti… Mora mafijaška aždaja da se udari maljem u glavu”

0
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke da će vlada biti ograničenog mandata i daće prvi sledeći parlamentarni izbori biti najkasnije 3. aprila 2022. godine.

Na pitanje novinara zašto je tako odlučio, Vučić je rekao da bi novi saziv Vlade takvu odluku trebalo da shvati kao “štih probu”.

“Ne treba niko da se opusti i da razmišlja kako će biti ministar četiri godine, moraju da se rastrče, da rade svoj posao i da udare aždaju u glavu”, rekao je Vučić.

Naglasio je da je “rat klanova” u poslednje vreme na vrhuncu.

“Ono što se zbiva u poslednjih 20 dana pokazuje da se zmiji mora stati za vrat i to ćemo da uradimo. Svima koji misle da su jači od države pokazaćemo da je država najjača”, kaže o najavljenoj budućoj borbi sa mafijom.

“Ko ste vi, bando jedna mafijaška, da reketirate po Srbiji? Da vidimo da li ste jači od države”, kaže i naglašava da će kao predsednik države dati sve da tu bandu “rasturi maljem u glavu”.

“Goniću vladu da svu tu bandu rasturi maljem u glavu”, dodaje.

Na pitanje da li je nezadovoljan radom policije, Vučić odgovara:

“Žao mi je što me niste slušali. Policija je pokazala bolje rezultate”, kaže.

Nebojša Stefanović će raditi važan posao u sektoru bezbednosti, dodaje.

“A da li ima ljudi u svim službama koji rade sa mafijom – nemam sumnje da ima, ali to nema veze sa ministrom Stefanovićem”, navodi on.