Nebeska dvorišta vladike Grigorija, ekskluzivno u Nedeljniku: Svedočenje iz prve ruke o najvažnijoj godini novije srpske istorije i knjiga koja će zatresti Srbiju

0
Fotografija: Emil Jovanov, zahvaljujući izdavačkoj kući Laguna

“Nebeska dvorišta”, knjiga vladike Grigorija, uskoro će se naći u štampi, i predstavljaće svedočenje na jednu od najgorih godina u istoriji ove zemlje.

Nedeljnik je dobio rukopis vladike Grigorija, i uz saglasnost autora i izdavača (Laguna), prenosi nekoliko poglavlja knjige koja će baciti novo svetlo na ljude i događaje koji su obeležili najtamniju godinu ovog naroda.

I koja predstavlja istorijsko svedočenje prvog reda.

U knjizi se pojavljuju neki od tvoraca politike devedesetih, tajni sastanci opozicije kojima je vladika prisustvovao kao jedan od vođa studentskih protesta, rat i zločini koje su pojedinci pravili u naše ime, ali i odluka koju je doneo baš u to zlo vreme – da se zamonaši.

CEO TEKST ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 19. MAJA

SVEDOČENJE IZ PRVE RUKE:
O ratu i zločincima
O tajnim sastancima opozicije i javnom zlu vlasti
O psima rata i vojvodi doušniku
O Atanasiju i Amfilohiju
O tome kako ga je pratila i vrbovala Služba
I kada je doneo odluku da se zamonaši

Novi Nedeljnik prenosi nekoliko delova iz knjige “Nebeska dvorišta”, izdavač Laguna, koja će uskoro zatresti Srbiju, baciti svetlo na najtamniji period ovog društva, i u kojoj će se tačno videti ko je kakav bio u vremenu zla.

Digitalno izdanje i pretplata na nstore.rs