“Ne umem sebe da hvalim, niti da volim sebe. Ne volim da gledam svoje filmove i slike, ni da se gledam u ogledalo…”: Jedno od poslednjih pojavljivanja Nede Arnerić…

0
Foto: Tanjug

Legendarna glumica Neda Arnerić, preminula je u 67. godini života, a prema prvim informacijama pronađena je u svom stanu.

Njena karijera trajala je 53 godine jer se prvi put na filmu pojavila sa 13. Prisetila se tog perioda bezbrižnosti u jednom od poslednjih javnih istupa, gostujući na TV Prva, a tom prilikom govorila je o čitavoj svojoj karijeri i samokritičnosti koja ju je kroz karijeru pratila.

“Kada sam tek počela, posle snimanja sam išla da vozim rolšue i skupljam salvete, nisam to shvatala na posebno ozbiljan način. Kajem se što sam napustila školu, jer sam preskakala neke periode razvoja. Za ta moja preskakanja i uletanja u periode koji su van onoga što nam je podaren, kasnije sam platila celu. Bolje je ići korak po korak u svemu. Sigurno snosim posledice takvog haotičnog života”, rekla je Neda.

Ona je istakla da se “ježila od pomisli da joj karijera traje 53 godine”.

“Ne volim da se gledam u ogledalo. Ne fotografišem sebe. Nikada nisam volela da se slikam. Ne volim ni da gledam svoje filmove”, rekla je Arnerić tokom gostovanja na TV Prva.

“Ne umem sebe da hvalim. Ne umem sebe da volim”, zaključila je glumica.