Ne, nije to što možda mislite: Kim Kardašijan je dobila poklon od milion dolara od supruga. I kakve to veze ima sa zatvorima?

0
Foto Profimedia

Starleta Kim Kardašijab se pohvalila najboljim poklonom koji je dobila od supruga Kanjea Vesta, a reč je o milionskoj donaciji u njeno ime u humanitarne svrhe.

Prošle godine slavni reper pokazao je svoju romantičnu stranu kada je iznenadio Kim serenadom koju je odsvirao u sobi ispunjenoj cvećem, ali ove godine nadmašio je sva očekivanja svoje supruge koja je proslavila 39. rođendan.

Vest je donirao jedan milion dolara u dobrotvorne svrhe na ime Kim Kardašijan, a novac je usmeren organizacijama za reformu zatvora, uključujući “Cut 50”, projektu nazvanom “Zakopani živi”, “Inicijativi za ravnopravnost” i “Koaliciji protiv recidiva”.

Dobila sam divne poklone od svoje porodice, ali Kanje je u moje ime od njega i dece donirao milion dolara mojim najdražim dobrotvornim organizacijama koje su se toliko borile za reforme zatvora. Zbog toga sam tako srećna”, napisala je Kardašijan na Tviteru.