Holivudski glumac Alek Boldvin je deaktivirao svoj Tviter nalog, zbog toga što mnogi misle da je napravio neukusnu šalu na račun naglaska svoje koleginice Džilijan Anderson.

„Na Tviteru ne možete da iskažete nikakvu ironiju. Ne možete da budete ironični u SAD, jer je to sada veoma napeto, stresno i neprijatno mesto“, napisao je Boldvin na svom Instagram nalogu.

Naime, radi se o tome da su mnogi bili zbunjeni što je Džilijen Anderson prošle nedelje pričala američkim naglaskom prilikom primanja nagrade za ulogu Margaret Tačer u seriji „Kruna“. Ovo ne bi trebalo da bude posebno čudno, jer je ona odrasla u SAD, prenosi CNN.

Boldvin je na Tviteru napisao „Promena naglaska? To zvuči… fascinantno“. Mnogi njegovi pratioci su ovo shvatili kao negativnu kritiku ili neukusnu šalu, što glumcu nije bilo jasno.

On je, objasnivši ovaj svoj potez, snimio video u kom kaže da je to bio njegov način da istakne kako multikulturalne stvari poput jezika, hrane, naglaska i sličnog, ne bi trebalo da se tiču nikoga drugog sem osobe koja ih koristi da bi se izrazila.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-477-od-4-marta/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.