“Ne može da se igra fudbal bez trčanja. Ovako je moglo pre 60 godina”: Dušan Tadić nezadovoljan posle tesne pobede Srbije nad Luksemburgom

0

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Luksemburg u meču koji se iz lagodne igre i zamalo ubedljivog rezultata pretvorio u strepnju.

Tako je meč video i opisao i najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić.

“Mislim da smo prvo poluvreme igrali dosta dobro, imali dobre momente, mozda je i 3:0 trebalo da bude, bilo je dobrih akcija. Drugo poluvreme je veliko razočaranje. Igrali smo fudbal bez trčanja, a tako ne može da se igra. Bez trčanja ne može da se ostvari rezultat. Moglo je tako pre 60 godina. Danas ne može. Drugo poluvreme smo sramno malo trčali”, rekao je Tadić.

Nakon ubedljive pobede protiv Litvanije, Portugal je na pola koraka od plasmana na EURO, ali Tadić kaže da “nada poslednja umire”.

“Teško je. Portugal objektivno mnogo jača reprezentacija od Luksemburga, nadam se samo da teren tamo nije dobrom stanju. Moramo da se nadamo čudu, ali…”

Najbolji srpski fudbaler smatra da bi Ukrajincima morala da bude servirana osveta.

“Treba da im se osvetimo za ono tamo što je bilo u svakom smislu. Moramo mnogo više da se zalažemo i trudimo i onda će nešto sigurno da nas nagradi”, zaključio je Tadić.