Direktor policije Vladimir Rebić kazao je danas da nema novih informacija u vezi sa potragom otete devojčice iz okoline Niša Monike Karimanović, ali da je policija i dalje na terenu i da su joj se jutros pridružili i pripadnici Vojne policije.

„Najbolji ljudi su dole. Ne gubimo nadu, verujemo da je živa i da ćemo je pre ili kasnije naći“, rekao je Rebić za TV Prva, prenosi Danas.

Ocenio je i da su male šanse da je osumnjičeni za otmicu Ninoslav Jovanović prešao granicu, ali da je za svaki slučaj stavljen na Interpolovu poternicu.

„Po mom mišljenju 95 odsto je da nije prešao granicu. Za svaku slučaj stavili smo ga na Interpolovu poternicu“, rekao je Rebić.

On je rekao i da je malo verovatno da je Jovanović situacino učinio delo, već je verovatnije da ga je danima pripremao.

Rebić je za TV Prva kazao da su tokom noći uključeni svi tehnički resursi, kao što su dronovi i termovizijske kamere.

Najavio je da se danas očekuje da se timu za potragu devojčice priključe i pripadnici Vojske Srbije i podsetio da su se u subotu timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbednosno informativne agencije.

„Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Ninoslav Jovanović“, naveo je Rebić.

On je objasnio da je potraga otežana zbog teškog terena, ali i zato što se Jovanović očigledno dobro pripremio za izvršenje ovog dela i obezbedio skloništa u kojima će boraviti sa žrtvom.

„Oko dva meseca pre nestanka Monike, Jovanović je viđen na tom području. Videli su ga i njeni roditelji na izvesnoj udaljenosti od kuće, ali nisu sa njim imali kontakt, kao i meštani knjaževačke opštine“, rekao je Rebić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.