Ne davimo Beograd: “Moguća smena vlasti u Beogradu”

0
BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Pokret “Ne davimo Beograd” saopštio je da nema nikakve sumnje da je vlast uticala na izbornu volju građana kroz brojne neregularnosti koje su njihovi kontrolori zabeležili, a o kojima su izvestile i nezavisne posmatračке organizacije.

Oni su saopštili da u ovom trenutku njihov tim za kontrolu izbora vrši proveru svih rezultata koji su stigli sa biračkih mesta, a pravni tim reagovaće na sve zabeležene nepravilnosti.

U kontaktu su sa koalicijom Ujedinjeni za pobedu Srbije sa kojima će dodatno proveriti sve podatke, dodaju.

“Naši kontrolori/ke su radili do kasno u noć ili bolje reći do ranog jutra, pod ogromnim pritiskom režima, pretnjama i u jako teškim uslovima. Uradili su herojski posao u odbrani glasova. Ono što sada možemo da kažemo jeste da SNS i SPS nemaju podršku većine građana Beograda ni nakon svih nepravilnosti i izbornih manipulacija. Jasno je da je većina glasala za promenu vlasti u Beogradu”, saopštili su iz pokreta NDB.

Pozivaju sve koje nisu deo sadašnje vlasti da započnu razgovore o formiranju nove vlasti i smeni postojeće koalicije “koja uništava Beograd”.

“Moramo da učinimo sve da smenimo kriminalni režim. Uprkos svemu, u Srbiji je stvorena nova politička snaga, zeleno-leva opcija, bez tereta prošlosti i sa idejom kako od Srbije napraviti dobro mesto za život, a od Beograda dobar grad za sve”, saopšteno je iz NDB.