Ne, Bora Čorba ipak neće “dobiti” naselje u Čačku

2
Foto: Tanjug

Iz lokalne samouprave Čačka demantovali su vest da će jedno naselje u tom gradu dobiti ime po rok muzičaru i frontmenu grupe Riblja Čorba, Bori Đorđeviću.

Predsednik Skupštinske komisije za određivanje naziva ulica u Čačku Miloš Marić rekao je da to “nije tačna vest”.

“Nikakva inicijativa, niti predlog da neko naselje dobije ime po Bori Đorđeviću nije došla u lokalnu samoupravu”, rekao je Marić, koji je i šef opozcione odborničke grupe Nova Srbija.

Kako su preneli mediji pozivajući se na agenciju Beta, on je istakao da nijedno naselje u Čačku i nema zvaničan naziv i ocenio da je “nemoguće da samo jedno naselje dobije ime”.

Marić je dodao da je Skupštinska komisija nadležna za davanje imena ulicama u gradu i da to zahteva utvrđenu administrativnu proceduru.

I pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović, zadužen za mesne zajednice i infrastrukture, rekao je da ne postoji inicijativa da neko čačansko naselje dobije ime rok muzičara Bore Đorđevića.

2 KOMENTARA

  1. Ne želim više da slušam ovakve priče. Niko ne može da se usprotivi narodu koji je svestan i zna šta želi. Nama je uvek neko drugi kriv, i uvek od drugih očekujemo da nas tretira kao dete ometeno u razvoju. Neće niko da nam napravi državu, to moramo sami. Ako nismo u stanju to da uradimo, nestaćemo i naše mesto će zauzeti narod koji to ume. Nismo ni prvi ni poslednji narod kome će se to desiti, a najčešće se dešava primitivnima. Ili ćemo se izboriti za svoj interes ili nas neće biti. Jednostavno.

  2. Kako su ljudi glupi i naivni, lako se prodaju za šaku para, kada shvate ko ga su podržavali sami će se sebe odreći, otvorite oči i uši a najviše pamet, zar se u Srbiji tako lako prihvata izdaja, pogledaj te Venecueli, isti scenario primenjen i u Srbiji, ameri samo svoje ljude postavljaju, Putine pomažu Srbije.

Comments are closed.