“Ne bi me čudilo da 2022. imamo vanredne izbore”

2
Foto: Nedeljnik

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je da “ne bi bilo nimalo čudno niti nelogično” da se s obzirom na političku situaciju u zemlji i kako je rekao, jednopartijski parlament, 2022. godine zajedno sa redovnim predsedničkim i beogradskim izborima održe i vanredni parlamentarni.

Jovanović je za list Danas naveo da su “i u nešto redovnijim uslovima” vanredni parlamentarni izbori održani 2014. i 2016. godine. 

“Mi ćemo u narednom periodu dobro promisliti način na koji ćemo ubuduće politički delovati i nakon toga početi pripreme za izbore na svim nivoima”, naveo je predsednik DSS. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije da razmišlja o dva koncepta za formiranje vlade od kojih jedan podrazumeva neku vrstu koncentracione vlade u uslovima očekivanog drugog talasa pandemije korona virusa na jesen i izazova u vezi Kosova i Metohije, pri čemu posle godinu i po dana od formiranja te vlade bili održani vanredni izbori. 

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Одлично, да се после “метле” којом си се самопочистио са политичке сцене, оформиш и “крпу”, да се после чишћења лепо и самообришеш. Таман, као да те није ни било у политици.

Comments are closed.