NBA online radnje u Evropi i Azijsko-Pacifičkoj oblasti prodaju platnene maske sa ciljem da pomognu zajednicama pogođenim pandemijom izazvanom kovidom 19

  0
  Foto: Promo

  – FOCO i Fanatics su licencirani proizvođači  zaštitnih  maski sa NBA logoima–

  –Celokupan   prihod biće doniran humanitarnoj organizaciji Direct Relief u Evropi i Azijsko-Pacifičkoj oblasti–

  Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA), FOCO i Fanatics, operater Lige za prodaju preko interneta u Evropi i Azijsko-Pacifičkoj oblasti, danas su najavili prodaju platnenih zaštitnih maski sa logoima NBA timova u Evropi i Azijsko-Pacifičkom regionu. Celokupan prihod od prodaje maski biće doniran u Direct Relief, humanitirnu organizaciju čija je misija da unapredi zdravlje i živote ljudi pogođenih siromaštvom i nesrećama.

  Foto: Promo

  FOCO i Fanatics maske za lice predstaviće dizajn za svih 30 NBA timova koji će biti dostupni na NBAStore.eu, uk.foco.com i na 10 online radnji širom Azijsko-Pacifičkog regiona. Ljubitelji NBA u Evropi mogu da pristupe sajtu NBAStore.eu na engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom, španskom i turskom jeziku, i da kupe proizvod u odgovarajućim valutama. Maske se prodaju u pakovanju po tri, po maloprodajnoj ceni za FOCO dizajn £24.99/32€, dok je Fanatics dizajn dostupan za £14.99/19€.  FOCO i Fanatics će priložiti dodatnu donaciju kojom će podržati napore Direct Reliefa.

  Foto: Promo

  Upotreba platnenih maski za lice nije zamena za druge preporučene mere za ograničavanje širenja COVID-a 19 u zajednici, kao što su fizičko udaljenost, pranje ruku i izbegavanje dodirivanja lica. Za više informacija o organizaciji Direct Relief i njihovom odgovoru na Covid 19 pandemiju posetite vebsajt Direct Relief.

  Foto: Promo