NBA objavljuje povratak Jr. NBA Coaches – Onlajn programa za trenere i igrače

  0
  Brittni Donaldson, Copyright 2020 NBAE (Photo by Barry Gossage/NBAE via Getty Images)

  NBA liga je najavila treći nastavak programa Jr. NBA Coaches – Online, virtuelne platforme sa sadržajima koji nudi treninge, instruktivne video snimke i klinike koje su prvobitno pokrenute 2020. godine i na kojima je predstavljeno 20 sadašnjih i bivših NBA trenera iz pet zemalja. Ovaj besplatni program, koji se održava na OWQLO, zvaničnoj aplikaciji Jr. NBA lige u Evropi i na Bliskom istoku (EME), sadržaće 12 virtuelnih trenerskih klinika uživo od februara do septembra za zainteresovane trenere i igrače širom regiona.

  Sesije su otvorene za korisnike aplikacija strarosti od 16 godina i starije svih nivoa veština i sposobnosti, i uključivaće  mnoštvo ponuda sadržaja među kojima se ističu klinike za trenere uživo koje moderira NBA EME tim za košarkaške operacije i na kojima će učestvovati sadašnji i bivši NBA treneri. 

  Ryan Saunders (Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

  Na prvoj klinici 13. februara će se pojaviti Rajan Sanders, nekada glavni trener Minesota Timbervulvsa, posle čega sledi klinika 27. marta sa Britni Donaldson, koja je bila pomoćni trener Toronto Reptorsa i Reptorsa 905 u NBA G Ligi. Klinike će takođe sadržati odeljak za pitanja i odgovore, koji će učesnicima omogućiti interakciju i direktno učenje od prisutnog trenera. Datumi i gostujući treneri za predstojeće sesije Jr. NBA trenera – onlajn programa biće objavljeni blagovremeno. Klinike će takođe biti arhivirane i dostupne za pregled na zahtev na OWQLO aplikaciji.

  Fanovi mogu pronaći više informacija na owqlo.com i @NBAUK na Facebook and Twitter, kao i na @NBAEurope na Instagramu. Za opšte informacije o Jr. NBA, fanovi mogu da pogledaju društvene kanale Jr. NBA na Facebooku, Twitteru i Instagramu.