NBA i Viasat će omogućiti pristup za NBA League Pass milionima putnika tokom leta

  0

  JetBlue će biti jedna od prvih avio-kompanija koja će putnicima ponuditi  NBA League Pass na  Viasatom opremljenoj letilici  za letove širom sveta  

  NBA League Pass biće dostupan na svim rutama osim na letovima unutar  SAD, Kanade i  Kine 

  Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) i  Viasat Inc. (NASDAQ: VSAT), globalna komunikaciona kompanija i vodeći provajder konekcija tokom leta za  mnoge najprepoznatljivije  avio- kompanije u svetu, danas su najavili revolucionarno višegodišnje partnerstvo sa ciljem da NBA League Pass, prvoklasna pretplatnička usluga za praćenje utakmica uživo, postane dostupna milionima putnika aviokompanije  tokom leta. Partnerstvo će pružiti streaming iskustvo na nebu, omogućavajući putnicima aviokompanije da pristupe NBA utakmicama i sadržajima na svojim ličnim elektronskim uređajima bez ekstra –plaćanja kada se registruju na let sa NBA League Passom. JetBlue će biti jedna od prvih avio-kompanija koja će ponuditi NBA Leagu Pass u avionima opremljenim Viasat-om, a očekuje se objava dodatnih avio-kompanija.

  Tokom NBA plej-ofa, koji počinje u subotu,  22. maja, Viasat će omogućiti pristup premium verziji NBA League Passa – koji uključuje svaku NBA utakmicu uživo i na zahtev – u avionu sa Viasat In-flight vezom. NBA liga će biti dostupna na bilo kojoj ruti, osim za letove unutar SAD, Kanade i Kine; međunarodni letovi do i iz ove tri zemlje takođe će imati pristup usluzi.  

  NBA League Pass pruža najopsežniji (uživo i na zahtev) pristup čitavoj sezoni NBA utakmica u visokoj definiciji sa statistikama uživo, alternativnim zvukom i višestrukim opcijama za gledanje. Putnici na letovima na kojima je dostupan NBA League Pass moći će da koriste brzinu i efikasnost Viasatove globalne satelitske mreže za pristup NBA platformama, kreiranje ili prijavljivanje na neki  već postojeći NBA nalog, i trenutni pristup unapređnom gledanju utakmica preko League Passa sledeće generacije, uključujući nove uglove kamere, višejezičnost, komentare uticajnih i slavnih ličnosti, detaljnu analitiku i statističku grafiku, kao i sažete preglede utakmica za gledanje na zahtev.

  Viasat opslužuje vodeće svetske avio-kompanije, podižući putničko iskustvo svojom mrežom koja je izgrađena da podrži sve veće zahteve za podacima najnovijeg interneta, striminga i vrhunskih trendova, čak i na visini od 10.000 metara iznad zemlje. Kompanija trenutno ima međunarodnu satelitsku mrežu koja se sastoji od vlasničkih i partnerskih Ka-band satelita velikog kapaciteta  za isporuku visokokvalitetne, brze povezanosti – čak i na najnedostupnijim mestima.