NBA i Fanatics otvaraju prvu NBA prodavnicu u Nemačkoj

  0

  Globalni maloprodajni gigant Lids otvara novu NBA prodavnicu u Berlinu na jesen 2022.-

  Najveća prodavnica u regionu predstavljaće najnoviju NBA i WNBA robu, uključujući Nike dresove, odeću, memorabilije i još mnogo toga-

  Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) i Fanatics, digitalna sportska platforma i jedan od najvećih svetskih dobavljača licencirane sportske robe, objavili su danas da će prva NBA prodavnica u Nemačkoj biti otvorena ove jeseni u Berlinu. Nova prodavnica, kojom upravlja maloprodajni gigant Lids, nalazi se na adresi Alte Potsdamer Str. 7 i označiće prvu NBA prodavnicu u Nemačkoj i četvrtu i najveću u Evropi, uz London (Velika Britanija), Milano (Italija) i Pariz (Francuska).

  Prodavnica na skoro 1.000 kvadratnih metara sadržaće širok asortiman zvanične NBA i WNBA robe i suvenira, uključujući dresove, odeću, kape, sportsku robu, igračke i kolekcionarske predmete velikih brendova kao što su Nike, Mitchell & Ness, New Era i Wilson . Prodavnica će takođe imati ekskluzivnu odeću i novitete brenda NBA Berlin, kao i prostor u kome fanovi mogu da personalizuju NBA dresove i kape za svih 30 NBA timova.

   “NBA prodavnica u Berlinu pružiće neuporedivo, vrhunsko iskustvo NBA kupovine za fanove u Nemačkoj, sa najširom lepezom robe po meri u regionu za njihove omiljene timove i igrače“, rekao je direktor u NBA Evropa i Bliski istok za globalna partnerstva Stiv Grifits. „Kroz Fanatics i Lids, ovo impresivno maloprodajno iskustvo poslužiće kao jedinstvena prilika za fanove da dođu do najnovije NBA odeće i proizvoda kako bi izrazili svoj individualni stil.”

  Posle otvaranja NBA prodavnice u Berlinu, NBA prodavnice će biti prisutne na tri vodeća prodajna tržišta lige u Evropi, a Nemačka će se pridružiti Velikoj Britaniji i Francuskoj. Više od 400 brendiranih NBA maloprodajnih objekata širom sveta služe kao zvanične destinacije lige za navijače, uključujući i vodeću NBA prodavnicu u Njujorku kojom upravlja Lids. Ljubitelji NBA u Nemačkoj i širom Evrope mogu da nastave sa onlajn kupovinom na NBAStore.eu  koja nudi širok spektar NBA proizvoda svih 30 NBA timova.

  Za više informacija o NBA u Nemačkoj, navijači mogu da posete @NBADeutschland na Fejsbuku i prate @NBA_de na Tviteru i @NBAEurope na Instagramu. Fanovi u Nemačkoj mogu da gledaju uživo NBA utakmice i programe tokom cele sezone preko DAZN, a takođe mogu da preuzmu NBA aplikaciju za vesti, rezultate, statistiku, rasporede, video snimke i još mnogo toga.