Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) saopštila je danas da će NBA All-Star 2021 biti održan u nedelju, 7. marta u State Farm Areni u Atlanti, domu Atlanta Hawksa, gde će se godišnja globalna proslava Lige prvi put odigrati u jednoj noći, sa početkom u 18:30 ET na TNT. U okviru ovogodišnjih događaja, NBA i Nacionalno udruženje košarkaša (NBPA) najavili su da će nameniti više od 2,5 miliona dolara u fondovima i sredstvima za kroz istoriju crne koledže i univerzitete (HBCU) i pružiti dodatnu podršku i svest o pravednoj raspodeli i pristupu lečenju, pomoći i vakcinama za prevenciju COVIDA-19. 

Kroz partnerstvo sa Thurgood Marshall College Fund –om (TMCF), UNCF  (United Negro College Fund), National Association for Equal Opportunity (Nacionalnim udruženjem za jednake mogućnosti- NAFEO) i Direct Relief’s Fund for Health Equity, NBA, NBPA i NBA All-Star 2021 partnerima, uključujući AT&T , MTN DEW® i Taco Bell®, naglasiće se značaj HBCU-a i podići svest o različitom uticaju COVIDA-19 na obojene zajednice. Pored toga, All-Star će predstaviti specijalne nastupe muzičkih grupa iz HBCU-a i jedinstvene ispovesti i  sadržaje istaknutih bivših i sadašnjih studenata ovih koledža i univerziteta.   

Komesar NBA, Adam Silver, izjavio je:„NBA All-Star u Atlanti nastaviće našu godišnju tradiciju slavljenja košarke i najvećih igrača na svetu pred globalnom publikom. Pored svečanosti na terenu, All-Star utakmica će odati priznanje vitalnoj ulozi koju HBCU igraju u našim zajednicama i usmeriti pažnju i resurse na pomoć borbi protiv COVIDA-19, posebno za najugroženije.“ 

Za NBA All-Star 2021, NBA i NBPA uspostavili su dodatne mere kao dopunu trenutnih protokola o zdravlju i bezbednosti u Ligi. To se odnosi i na privatna putovanja u i iz Atlante, stvaranje okruženja „mini mehura“ u okviru jednog hotela za igrače i trenere i poboljšana PCR testiranja. Više informacija je dostupno ovde. Pored toga, za dobrobit i sigurnost šire zajednice Atlante, neće biti navijačkih aktivnosti, pratećih događaja i ugostiteljskih delatnosti za potrebe All-Stara. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.