Naučite da cenite svoje vreme: Lični asistent na dohvat ruke

0
Foto: Promo/OTP banka

Na poslu je gužva, imate brojne obaveze oko dece, a želite vreme i za sebe. Toliko toga treba da se obavi, a vremena je malo. Da li ste znali da u tim situacijama lični asistent vam je na dohvat ruke? Sve što vam treba jeste konsijerž koji umesto vas misli na važne događaje i obavlja svakodnevne obaveze, a dostupan je 24 sata, sedam dana u nedelji.

Reč konsijerž potekla je od francuskog izraza “Comte des cierges” što u prevodu znači „čuvar sveća“ jer je u srednjem veku na dvoru, u doba kada nije bilo struje, plemstvo imalo ljude koji su im bili dostupni u svakom trenutku za osvetljavanje puta. Ipak, konsijerž usluga je doživela svoju popularnost tek sa razvojem savremenog turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva i bankarstva.

Danas je ova vrsta ličnog asistenta i vama dostupna, a usluga koje vam pruža su veoma raznovrsne. Umesto vas će pronaći informacije koje su vam potrebne: adrese i kontakt telefone bilo koje institucije, prodavnice, bolnice, zatim informacije o aktuelnim događajima u gradu, raspored letova, preporuke o restoranima, hotelima i slično.

Imati nekoga ko obavlja svakodnevne zadatke poput naručivanja lekova, hrane i cveća, rezervisanje mesta u restoranima, obezbeđivanje ulaznica i registrovanje za velike muzičke, sportske i modne događaje, mnogo je jednostavnije nego što ste mislili. Može da vas takođe podseti i na važne datume: rođendane ili odlaske kod lekara. Ukoliko vam je potreban lični trener, frizer, dadilja ili nastavnik jezika, lični asistent zna kome treba da se obratite.

Ovaj bogat spektar usluga, koji vam svakodnevni život čini značajno lakšim, dostupan je uz VISA Infinite OTP banke, najekskluzivniju karticu u Srbiji i jednu od najprestižnijih u svetu. Ne postoji aplikacija na telefonu koja može zameniti dobrog konsijerža. Pre svega, zato što je on dobro povezan i ima pristup informacijama i ljudima do kojih drugi ne mogu doći. Ima kontakte, poznanstva i mrežu saradnika pomoću kojih se izvršavaju i najzahtevniji zahtevi klijenata.

Međutim, usluga ličnog asistenta nije jedina beneficija koju dobijate sa ovom jedinstvenom karticom OTP banke. Uz nju ćete sebi obezbediti i brojne druge premijum pogodnosti i iskustva, uz manje troškova i više popusta.

Sada kada znate da iskoristite prednosti širom sveta, očekujemo vas u OTP banci. Više na www.otpbanka.rs