Kompanija Tigar iz Pirota saopštila je da će na osnovu novog ugovora sa poljskom firmom „Intechplast“ izvoziti zaštitnu obuću za potrebe NATO alijanse.

Svoje proizvode plasiraće u Nemačku, Poljsku, Irak, Iran, Katar, Tursku i Saudijsku Arabiju,

Generalni direktor kompanije Tigar Vladimir Ilić sastao se u Beogradu sa predstavnicima „Intechplasta“ i ugovorio proizvodnju zaštitnih čizama za tog kupca, posebno izradu vatrogasnih čizama za NATO snage.

Za kupca iz Poljske se u Tigrovoj fabrici obuće ručno izrađuju vatrogasne, vatrogasno-šumarske i čizme pod brendom „FHR“.

„Od nedavno u Tigrovoj vatrogasnoj čizmi koračaju bezbedno i NATO jedinice za vanredne situacije. Reč je specijalnoj obući otpornoj na visoke temperature i do 250 stepeni sa vatrootpornim i uljanootpornim đonom, koje koriste NATO trupe u intervencijama spasavanja“, navodi se u saopštenju.

Komentar(1)

  1. NEĆE NATO ČIZMA VIŠE GAZITI SRBIJOM!?
    19. juna 2019. 20:21

    re: NATO vojska nosiće čizme proizvedene u Srbiji Ne bi me začudilo da Katastrofa Vučić povodom ovog slučaja ne izjavi u predizbornoj kampanji "Budućnost Srbije "Neće više NATO čizma gaziti Srbijom!", uz gromoglasan i ushićen pljesak Vulina u pozadini!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.