(Beta) – Beogradski odbor Narodne stranke optužio je danas zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da je „slagao“ kada je izjavio da će do kraja godine biti rekonstruisano šetalište na Keju oslobodjenja u Zemunu, od restorana „Venecija“ do Pupinovog mosta.

„Rekonstrukcija je počela tek pre nekoliko dana i rekonstruiše se deo Ulice Kej oslobodjenja u dužini od jednog kilometra, a o šetalištu do Pupinovog mosta za sada nema ni govora“, rekao je član Odbora za privredu i finansije beogradskog odbora Narodne stranke Srdjan Radaković.

On je podsetio da je Vesić za početak 2022. godine najavio gradnju pešačko-biciklističkog mosta od Lida do Keja oslobodjenja, kao i izgradnju velike garaže na platou kod zemunske hale „Pinki“, obnovu fasade Komande Ratnog vazduhoplovstva, izgradnju spomenika bivšem gradonačelniku Branku Pešiću i rekonstrukciju Glavne ulice.

„Ovim bajkovitim zemunskim radovima Vesić je dodao i kanalizaciju u Borči, Železniku, Sremčici i Umci. Uz ranije najavljivane rekonstrukcije gradskih pijaca, izgradnje garaža, linijskog parka, novog mosta na Savi, postavljanje spomenika predratnom gradonačelniku Vladi Iliću, kao i izgradnji dve škole i jednog sportskog centra, jasno je da se Vesić preigrao u ulozi gradskog iluzioniste“, ocenio je Radaković.

Dodao je da Vesić „ni sam više ne zna šta je sve i koliko puta obećao i slagao“.

„Lažna obećanja neće spasiti od neminovnog pada sa vlasti, posle kojeg će biti detaljno proverene njegove skupe greške za koje će odgovarati“, naveo je funkcioner Narodne stranke.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.