Narodna stranka: Vesić slagao da će do kraja godine biti obnovljeno šetalište na Keju oslobodjenja

0
Foto: Narodna stranka, logo

 (Beta) – Beogradski odbor Narodne stranke optužio je danas zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da je “slagao” kada je izjavio da će do kraja godine biti rekonstruisano šetalište na Keju oslobodjenja u Zemunu, od restorana “Venecija” do Pupinovog mosta.

“Rekonstrukcija je počela tek pre nekoliko dana i rekonstruiše se deo Ulice Kej oslobodjenja u dužini od jednog kilometra, a o šetalištu do Pupinovog mosta za sada nema ni govora”, rekao je član Odbora za privredu i finansije beogradskog odbora Narodne stranke Srdjan Radaković.

On je podsetio da je Vesić za početak 2022. godine najavio gradnju pešačko-biciklističkog mosta od Lida do Keja oslobodjenja, kao i izgradnju velike garaže na platou kod zemunske hale “Pinki”, obnovu fasade Komande Ratnog vazduhoplovstva, izgradnju spomenika bivšem gradonačelniku Branku Pešiću i rekonstrukciju Glavne ulice.

“Ovim bajkovitim zemunskim radovima Vesić je dodao i kanalizaciju u Borči, Železniku, Sremčici i Umci. Uz ranije najavljivane rekonstrukcije gradskih pijaca, izgradnje garaža, linijskog parka, novog mosta na Savi, postavljanje spomenika predratnom gradonačelniku Vladi Iliću, kao i izgradnji dve škole i jednog sportskog centra, jasno je da se Vesić preigrao u ulozi gradskog iluzioniste”, ocenio je Radaković.

Dodao je da Vesić “ni sam više ne zna šta je sve i koliko puta obećao i slagao”.

“Lažna obećanja neće spasiti od neminovnog pada sa vlasti, posle kojeg će biti detaljno proverene njegove skupe greške za koje će odgovarati”, naveo je funkcioner Narodne stranke.