Predsedništvo Narodne stranke primilo je i konstatovalo ostavku Nikole Jovanovića na funkcije predsednika Gradskog odbora i potpredsednika stranke.

Narodna stranka je saopštila je večeras da će i u budućnosti nastaviti da bude pokretačka snaga zajedničkog opozicionog delovanja, kao što je bila i do sada.

„Dokazali smo da držimo reč datu građanima Srbije, a borba koja nam predstoji mora biti oslobođena bilo čijih individualnih ambicija i kalkulacija. Ostajemo dosledni i istrajni u borbi za dostojanstven život, povratak normalnosti i stvaranje modernog evropskog društva u Srbiji“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-442-od-2-jula/
https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentar(1)

  1. Душko
    7. jula 2020. 19:13

    Оног дана када је после вишемесечне изолације Јеремић изашао у јавност и констатовао да народ не верује опозицији, а пред изборе, кад му време није, док је трајала завршна офанзива да се сломи и оно мало што до тада није сломљено, знао сам да је нешто труло у држави Данској. Није Данској, али Српској јесте сигурно. Иза те реченице, Јеремићеве, крије се богме солидан дилчић са Вучићем. Логика је проста, није било времена да се на изборе изађе, од образа, ајд мање вишe од образа, али ни од старнке не би остало ништа. Онда се кренуло у суптилну кооперацију, или ти боље колаборацију, да се најјаче језгро опозиције у целој Србији, које је у Скупштини Београда, покуша да разбије. Није мала, није мала, опозициона београдска коалиција, врло је добро војевала са Весићем и напредњачком већином, што говори и врло мала излазност коју није могао да увећа ни први мађионичар Србије, главни Вучићев стручњак за фризирану статистику и вероватноћу и плус невероватноћу, улепшану стварност и, наравно, феноменалну будућност која нас чека за пар година, Миладин Ковачевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.