“Napravićemo je sto puta ‘većom’ zvezdom od Kim Kardašijan”: Da li će Hari i Megan postati brend od milijardu dolara?

0
Foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl rade s čovekom koji je “stvorio” globalni rijaliti Kardašijan i postaće vredan brend. Iako su se svi brinuli kako će zarađivati sada kada nisu više deo plemstva, izgleda da se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlično snalaze.

Kompanija za podršku koja tvrdi da je “stvorila” Kardašijane, je navodno pozvana da pomogne u pokretanju brenda Harija i Megan, piše news.au.com, prenosi N1.

Ta kompanija, koju je koristila Kim Kardašijana, tvrdi da sarađuje s princom Harijem i Megan Markl kako bi ih pretvorili u “brend vredan više milijardi dolara”.

“Kompanija Širaz sada prima zahteve za odobrenje od princa Harrija i Megan Markl”, objavili su na Instagramu iz ove kompanije, označavajući zvaničnu stranicu Megan i Harija i ohrabrujući klijente iz čitavog sveta da šalju svoje “ponude”, obećavajući da će one biti prosleđene “direktno njihovim predstavnicima”.

Iz Bakingamske palate tvrde da je angažovanje ove kompanije “potpuna neistina”.

Kompanija je zadržala originalnu objavu, a vlasnik Širaz Hasan u intervjuima insistira na tome da radi direktno s “unutrašnjim krugom” ljudi vojvotkinje od Saseksa.

“Uvek se setite da je Megan bila glumica u Holivudu pre nego što je postala princeza”, napisao je Hasan u svojoj izjavi na Tviteru.

On je rekao da je već prosledio ponude i do 3,5 miliona američkih dolara timu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, tvrdeći da su oni spremni da “igraju igrice”.

On je izjavio i da Megan planira da provede leto na severu, u Los Angelesu.

“Napravićemo je 100 puta ‘većom’ od Kim Kardašijan, a mi smo oni koji su ‘stvorili’ Kim”, navodi Hasan, čiji su klijenti i Dženifer Lopez i Paris Hilton.

“Kažem vam, oni će postati brend vredan više milijardi. Samo gledajte”, rekao je u izjavi za Kris Fejd Šou i intervju objavio na Instagramu.