Trideset godina nakon trećeg i poslednjeg dela Policajaca sa Beverli Hilsa, američki glumac Edi Marfi vraća se ulozi Aksela Folija.

Junak novog Netfliks filma Policajac sa Beverli Hilsa: Aksel F. vraća se na Beverli Hils, gde saznaje da je njegova ćerka i advokat Džejn (Tejlor Pejdž) u opasnosti nakon što je otkrila korupciju u policijskoj stanici tokom istrage ubistva, prenosi N1.

Marfi, kome su se pridružili originalni glumci, sudija Rajnhold i Džon Ešton, premijerno je prikazao film u četvrtak preko puta policijske stanice na Beverli Hilsu gde se odvija veći deo radnje. Međutim, premijera, kojoj su prisustvovali glumac Martin Lorens, muzičar Lil Nas Ks i drugi, bila je veoma različita od prvobitne premijere iz 1984. godine.

Originalni film je zaradio preko 300 miliona dolara

„Prva premijera na koju sam otišao je bila za ljude iz industrije i nije se dopalo publici. Onda sam otišao da gledam film sa pravom publikom i tada sam video pravu reakciju. na to“, rekao je Marfi.

Policajac sa Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara širom sveta i postao kultni film 1980-ih. Druga dva filma snimljena su 1987. i 1994. „To je veliki deo života ljudi, bio je hit i svima se dopao, ali bilo je više od toga. Nekako im je prirastao srcu“, rekao je glumac Pol Rajzer, koji je još jednom igrao lik Džefrija Fridmana.

Novi film se takođe odnosi na 1980-te, rekao je reditelj Mark Moloj. „Gledao sam ta prva dva filma i shvatio da želim da napravim takav film“, rekao je on i dodao da želi da bude skroman, odnosno bez previše postprodukcije.

U filmu, koji će biti dostupan onlajn od 3. jula, igraju i Kevin Bejkon i Džozef Gordon-Levit, koji igra Folijevog novog pomoćnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.