Najveća kompanija za nekretnine na svetu ušla na tržište Srbije

  0

  Keller Williams, najveća kompanija za nekretnine na svetu dodelila je master franšizu kompaniji Cvetković-Roškov i otvaranjem prvog market centra u Beogradu zvanično počela rad u Srbiji.

  „S ponosom objavljujem da smo postali deo globalne mreže koju čini 50 zemalja sa 190.000 agenata za nekretnine u 400 market centara pod okriljem kompanije Keller Williams“, izjavio je danas na skupu u Privrednoj komori Srbije Miroslav Cvetković, generalni direktor Keller Williams Srbija.

  Milan Cvetković, regionalni direktor Keller Williams Srbija dodao je da se posle 25 godina besprekornog poslovanja u posredovanju pri prodaji i zakupu nepokretnosti, Cvetković-Roškov priključio „najvećoj porodici agenata za nekretnine na svetu. KW je kompanija br. 1 po izboru klijenata i agenata širom sveta, koju su napravili agenti za agente”.

  „Fokus u radu kompanije je na edukaciji”, izjavila je Regionalna trening menadžerka Dušanka Kovačević i dodala “Univerzitet Keller Williams raspolaže razvijenim obrazovnim sistemima koji nam omogućavaju da unapredimo znanje naših agenata u bilo kojem trenutku karijere“.

  Na konferenciji za medije u organizaciji Privredne komore Srbije govorili su i Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva u PKS, Ana Ilić, viša savetnica u Kabinetu predsednika Vlade Srbije, i Žarko Malinović, sekretar Udruženja za trgovinu. Kako je rečeno, modeli, sistemi i tehnologija koje KW donosi u Srbiju otvaraju nove mogućnosti za agente-preduzetnike i podižu standard usluge.

  Vladan Petrović regionalni operativni direktor, rekao je da platforma KW omogućava agentima da naprave sopstveni brend, izgrade sopstveni biznis i postanu uspešni preduzetnici i dodao je da će ukupna ulaganja kompanije KW u tehnologiju na globalnom nivou dostići milijardu dolara.

  Širenje kompanije na tržištu Srbije podrazumeva otvaranje market centara u svim većim gradovima, a Zorica Joksović-Ivačković, regionalna market centar administratorka, dodala je da kompanija Keller Williams na globalnom nivou podržava agente da samostalno razvijaju svoje poslovanje. „Otvaranjem novih market centara stvoriće se mreža uniformnih usluga najvišeg kvaliteta“, rekla je ona.