Najjači keš kredit ikada u Eurobank Direktnoj

    0

    Na TV stanicama upravo je objavljena najnovija vest da je Eurobank Direktna, kao jedan od lidera u oblasti kreditiranja na domaćem tržištu ponudila najjači keš kredit ikada uz neverovatnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita.

    Ovi gotovinski krediti mogu pomoći u rešavanju važnih potreba klijenata, ali i prevazilaženju neočekivanih troškova u domaćinstvima, a brza i laka obrada kredita doprinose ubrzanju celokupnog procesa.

    Zahvaljujući kontinuiranom razvoju portfolija naše Banke u skladu sa zahtevima klijenata, kreirali smo ponudu koja zadovoljava njihovu tražnju, i na taj način ostajemo stabilan oslonac na domaćoj bankarskoj sceni. Nova ponuda keš kredita Eurobank Direktne, uz veoma atraktivne uslove, uz neverovatnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita, predstavlja jedan od najatraktivnijih proizvoda na domaćem tržištu.“ – izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

    Informacije u vezi sa ovim kreditom kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu  www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.