Najčešće čujem: Iskoristi sada sve, naplati sve, to je sada i nikad više! Ne vredi, ja to ne razumem, a možda i ne umem…

0
Fotografija Nebojša Babić

Život nije počeo da se meri od Konstrakte, ali jeste počeo da se objašnjava, uveliko.

Pojava Ane Đurić Konstrakte obeležila je ovu godinu i možda označila veliku promenu u mejnstrimu ove zemlje. Ne samo onom muzičkom. Zato je i logično što je upravo ona junakinja letnjeg dvobroja Nedeljnika koji će mnogi nositi na more i putovanja.

U letnjem dvobroju Nedeljnika, čitajte intimnu, političku, pa i urbanističku i muzičku ispovest žene koja je obeležila 2022. u celom regionu.

Da li pomisliš da će ti biti žao ako ovo sve nekako prođe ili možda ne prođe nego se produži? I da li ti sada imaš napetost da bi možda morala što više da iskoristiš ovaj trenutak? Ili puštaš da bude šta bude kao i što si puštala pre one noći izbora srpskog predstavnika?

Najčešće čujem: “Iskoristi sada sve, naplati sve, to je sada i nikad više!” Ne vredi, ja to ne razumem, a možda i ne umem. Pokušaću da uradim najbolje, pa šta bude. Brine me jedino što sam kanila da završim sa pisanjem još pre godinu dana kad sam sastavila „Triptih“. Sve sam rekla šta sam htela. Ne znam šta bih sad. Al’ ajd polako pa ćemo videti.

CEO INTERVJU ČITAJTE U LETNJEM DVOBROJU NEDELJNIKA KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 28. JULA. DIGITALNO IZDANJE DOSTUPNO NA NSTORE.RS

NAPOMENA: NAREDNI BROJ NEDELJNIKA IZLAZI 11. AVGUSTA

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime