“Najboljih deset iz osamdesetih”: Rob Lou nas vraća u najveseliju deceniju 20. veka

0
© 2022 NGC NETWORK US, LLC All Rights Reserved

Rob Lou, holivudska zvezda i neodoljivi TV šmeker nominovan za jedan Emi, za kojim su krajem prošlog veka ludele dame širom planete, u dokumentarnom serijalu “Najboljih deset iz osamdesetih” priseća se najupečatljivijih momenata ove decenije. Kroz 6 jednočasovnih epizoda, koje nas premijerno očekuju od 5. januara sredom u 22.00 na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, Lou pravi top listu od deset najboljih igračaka, reklama, uređaja, brze hrane, ulične mode i filmova iz ove neverovatne decenije.

Zahvaljujući njegovom spisku podsetićemo se nekih događaja i otkrića koji su oblikovali moderan svet i predodredili budućnost čiji smo danas deo. Od pokretanja kanala MTV, prvog Eplovog Mekintoša do smrti Tedija Rakspina, serijal “Najboljih deset iz osamdesetih” priseća se trenutaka, zvukova i ukusa jedne od najuticajnijih decenija do sada. Rob Lou će osamdesete oživeti kroz razgovore sa legendama ove decenije poput reditelja Ridlija Skota, čuvenog američkog skejtbordera Tonija Houka i nezaobilazne zvezde “Dinastije” Džoan Kolins.

Na trenutak ćemo se podsetiti venčanja princa Čarlsa i Lejdi Dajane, LIVE AID koncerta i neponovljivog nastupa grupe Kvin. Zatim sledi izlet u svet mode, a ovaj šou biće svojevrsan omaž čuvenim Džordankama, Rej-ban naočarima i naramenicama. Videćemo i kako su stvoreni neki od nezaobilaznih specijaliteta sa Mekdonalds menija. Saznaćemo i kako je nastao verovatno najčuveniji komercijalni slogan svih vremena “Just do it”, koji već četiri decenije krasi brend Nike. I to je samo deo podsećanja na najbolje iz osamdesetih koje nam je pripremio Rob Lou u dokumentarnom vremeplovu kroz istoriju 20. veka.