Najbolje stoji Švedska, Srbija baš i nema neke šanse: Šta kažu kladionice o Evroviziji

2
Ilustracija: Promo

Sutra, 14. maja, u Tel Avivu počinje ovogodišnja Evrovizija, a prema prognozama kladionica najviše šanse za pobedu imaju Holandija, Rusija i Italija, a slede ih Švedska i Švajcarska.

Srpska predstavnica Nevena Božović, sudeći prema kvotama kako domaćih kako i stranih kladionica, nema mnogo šanse za trijumf u Izraelu. Kvota za pobedu Nevene i pesme “Kruna” je trenutno 200, dok najviše šanse za slavlje ima holandski predstavnik Dankan Lorens, za čiju je pobedu kvota 2.80, prenosi Blic.

U domaćim kladionicama postoji i posebna kategorija u okviru koje se možete kladiti na to kako će se plasirati zemlje sa Balkana, a na ovoj rang listi najviše šanse ima Grčka, sa kvotom 1.50. Znatno manje nade polažu se na Sloveniju (kvota 6), Makedoniju (7), Albaniju (12), Rumuniju (30) i Hrvatsku i Crnu Goru, sa kvotama 40, dok se Srbija nalazi u zlatnoj sredini, sa kvotom 17.

2 KOMENTARA

  1. Ne znam kako je ona uopste izabrana da predstavlja Srbiju na ovom festivalu! Najdosadnija pesma koja se ikada takmicila za naseg predstavnika! Ni u finale nece uci!

Comments are closed.