Nagradni konkurs: Tehnomanija, Gorenje i Hisense ti opremaju stan

  0

  Tehnomanija, Gorenje i Hisense pokrenuli su nagradni konkurs. Tri najkreativnija učesnika  osvojiće po vaučer od 200.000 RSD za opremanje stana Gorenje i Hisense uređajima. Pored glavne nagrade, za najkreativnije učesnike obezbeđene su i druge vredne Gorenje nagrade. Konkurs traje od 8.6. do 30.6. u ponoć, a sve informacije i formular za prijavu nalazi se na sajtu Tehnomanije.

  Kako učestvovati na ovom konkursu?

  1. Kupi bilo koji Gorenje ili Hisense uređaj.
  2. Prijavi se na tehnomanija.rs sajtu za ovaj nagradni konkurs. Potrebno je da u prijavnoj formi, osim svojih ličnih podataka, upišeš i kod sa računa.
  3. U okviru prijave potrebno je da napišeš najkreativniju pozivnicu kojom bi pozvao društvo na žurku povodom opremanja tvog stana.

  Kriterijum za određivanje dobitnika biće kreativnost napisane pozivnice. Stručni žiri iz Tehnomanije, Gorenja i Hisense-a pregledaće sve pristigle prijave i napraviti rang listu najkreativnijih pozivnica.

  Prva tri učesnika sa najkreativnijim pozivnicama osvojiće po 200.000 RSD za opremanje stana Gorenje i Hisense uređajima, a ostalih 15 najkreativnijih učesnika dobiće vredne Gorenje poklone.

  Direktorka marketinga Tehnomanije, Miroslava Jeremić izjavilaje:

  „Saradnja Tehnomanije, Gorenje i Hisense-a traje dugi niz godina. Odlučili smo da našu uspešnu saradnju i ovo leto započnemo nagradnim konkursom za naše verne potrošače. Znamo da je opremanje stana veoma uzbudljivo ali i veoma skupo, pa smo odlučili da pomognemo i osmislimo način da nagradimo naše kupce.“

  Pobednici konkursa biće proglašeni i objavljeni na sajtu Tehnomanije 5.7. i takođe će dobiti obaveštenje putem mejla koji su ostavili prilikom prijave.

  Na konkurs mogu da učestvuju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije. Jedan učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.