“Nadam se da će me prihvatiti kao svoj deo”: Ana Brnabić o mogućem učlanjenju u SNS

Premijerka je o mogućnosti učlanjenja u Srpsku naprednu stranku prvi put govorila prošle godine za Nedeljnik

5
Foto: Tanjug

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su o njenom angažmanu i o tome da bi u narednom periodu trebalo da postane “pojačanje” SNS, piše “Blic”.

Ona je u izjavi za taj list izrazila nadu će je SNS prihvatiti kao svoj deo i najavila da će o učlanjenju razgovarati sa Vučićem u narednim nedeljama.

“SNS je i mene podržao i dao mi poverenje kada mnogi drugi ne bi. Danas mogu da kažem da volim i poštujem ovu stranku i nadam se da će me prihvatiti kao svoj deo”, rekla je premijerka za Blic.

Podsetimo, Ana Brnabić je o mogućnosti učlanjenja u Srpsku naprednu stranku prvi put govorila prošle godine za Nedeljnik.

“Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim”, rekla je tada Brnabić i istakla kako u vladajućoj SNS vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi.


5 KOMENTARA

  1. Očigledno je, da je i do ušiju predsednika Srbije došao »glas« koji se već tiho čuje po hodnicima i kuloarima Evropske komisije i Evropskog parlamenta u Briselu i koji »govori« da se neće »blagonaklono« gledati na parlamentarne izbore u Srbiji ako tada predsednik Srbije bude i predsednik jedne političke partije, a pogotovo ako njegovo ime bude na izbornoj listi te političke partije.

  2. bez brige, Ana, tako je i Vucic dobio svojevremeno od osnivaca stranke T. Nikolica vrem e da razmisli i da prelomi. dakle, slobodno, nisi ti valjda jaci karakter od Vucica.samo, kakav je to karakter koji nema svoje cisto uverenje nego bira iz ponudjenog.

  3. re: “Nadam se da će me prihvatiti kao svoj deo”: Ana Brnabić o mogućem učlanjenju u SNS

    Kako da je neće prihvatiti, postaće desna ruka SNS-ovaca, dakle, postaće jedan od njihovih ekstremiteta, a možda postane ekstremnija i od Vulina!

Comments are closed.