Načelnik beogradske policije: Policajci su ti koji su trpeli nasilje na protestima

1
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/EV)

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić izjavio je danas da su policajci ti koji su tokom nedavnih protesta u glavnom gradu “trpeli nasilje”. 

Po njegovim rečima, nisu policajci napali okupljene, već su intervenisali “i to tek kada su im životi bili ugroženi”.

“Intervenisali su tako da su omogućili da se oni, koji nisu učestvovali u nasilju, mogu udaljiti. Hapsili smo one koji su uništavali imovinu naše zemlje, linčovali policajce i ugrožavali bezbednost i okupljenih na protestu”, naveo je Stanić a preneo MUP.

Dodao je da je “sveta dužnost policije odbrana zakona i države Srbije i borba za svoj narod”.

“Čak i onima koji pribegavaju nasilju, želim da poručim – na svako vaše psovanje naših majki, mi vašim majkama želimo dobro zdravlje i sreću. Na vaš patriotizam izražen u pevanju rodoljubivih pesama, poručujemo vam – mi smo živote za Srbiju dali. Na svaki vaš napad na nas kamenicama, molotovljevim koktelima, bakljama, flašama i svim što vam dođe pod ruku, mi smo spremni i na odgovornost zbog naše primene sile, ukoliko je ima”, naveo je načelnik beogradske policije.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Au, dobrotice. Bilo bi lepo da ste tukli vase huligane, koje ste vi do doveli, da vas “privociraju”, da ih pustite da se povuku, pa da udarite po golorukom narodu. Jeste li vi svesni, da su te metode davnih godina vidjene i dobro znane? Koga pokusavate da lazete ovako pateticno? Gde to moze obican covek da udje i kupi suzavac? Sram vas bre sve bilo! Sutra cete vi plakati i cviliti, ali ne bi trebalo imati milosti prema vama, kao sto ni vi niste imali milosti prema onom momku, koji lezi, a ta tvoja policija u trku sutira gde stigne, onaj koji gazi autisticnog momka,pendrecenje devojaka, koje su samo stajale ispred NARODNE skupstine. …Svima vam treba skinuti uniforme, bez prava na rad.

Comments are closed.