“Na predsedničke izbore najbolje sa jednim opozicionim kandidatom. Ili najbolje kandidatkinjom…”

1
Fotografija: Igor Pavićević

 (Beta) – Aktivista Inicijative “Ne davimo Beograd” Dobrica Veselinović izjavio je da je “na predsedničke izbore najbolje izaći sa jednim opozicionim kandidatom ili najbolje kandidatkinjom”.

“‘Ne davimo Beograd’ je spreman i otvoren da o ovome razgovara sa ostalim opozicionim akterima i u tim razgovorima bićemo konstruktivni kao i svaki put do sad”, rekao je Veselinović za današnji Blic.

On je naveo da odluka da izadju na izbore “nije bila laka, jer smo svesni da su izborni uslovi loši”.

Medutim, kako je dodao, “imamo odgovornost prema gradjanima i želimo da našu borbu za dobro duštvo prenesemo i u zarobljene institucije, jer se i tamo mora boriti za interese gradjana”.

“‘Ne davimo Beograd’ vidimo u zeleno levom bloku koji uključuje Gradjansku platformu, Akciju (Nebojše Zelenovića), Ekološki ustanak, Političku platformu Solidarnost, Izbor za našu opštinu, Gradjanski front”, rekao je Veselinović, dodajući da veruje da će se u budućnosti pridružiti brojne druge organizacije. 

1 KOMENTAR

  1. Koj je taj isborni uslov koji je loš 😝😝😆 ti bi na vlast bez izbora ,bolje uslove nisi imao nikad ,problem je sto niste sposobni ni za sta

Comments are closed.