“Na odluku će uticati i procena da li svojom kandidaturom mogu da doprinesem da dođemo do drugog kruga”

2
Foto: Igor Pavićević

(Beta) – Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da će odluku o tome da li će se kandidovati za predsednika Srbije doneti spram procene da li drugi kandidati mogu da pobede Aleksandra Vučića i da se uspešno suoče sa ogromnim izazovima koji će ostati nakon ove vlasti.

“Iza njih ostaje duboko kriminalizovano i urušeno društvo i zato danas nije dovoljna samo pobeda već i jasna politika, vrednosti i znanje da bi se stvari u Srbiji iz korena promenile”, rekao je Tadić za današnji Kurir.

Kako je naveo, za to je, pre svega, potrebna hrabrost, a konačnu odluku o njegovoj predsedničkoj kandidaturi doneće u razgovorima unutar stranke i sa koalicionim parterima.

“Na odluku će svakako uticati i procena da li i koliko svojom kandidaturom mogu da doprinesem da dodjemo do drugog kruga”, rekao je Tadić.

2 KOMENTARA

  1. Boris Tadić , zvani Bota na izborima nema nikakve šanse jer je kao političar postao mali miš . Iza sebe je ostavio pustoš , uništio DS , oplevio kasu do dna , ostavio silne dugove , Đilas je plaćao hipoteke određenih ljudi iz DS-a , itd . Ovo što se natura za izbore pokazuje da se prodao diktatoru i da radi za njegove interese . Maske su pale i zna se ko je prava opozicija koja pokušava Srbiju da izvuče iz ambisa , samo Đilas , Marinika i ekipa oko njih , a sve ostalo Udbaški projekat ( Boško , Bota i ostale ništarije ) .

Comments are closed.