“Na izbore idemo sa prijateljem i bratom Palmom…”: Šta je Dačić rekao na obeležavanju 30. godišnjice Socijalističke partije Srbije

1
BETAPHOTO/EMIL VAS/EV

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je SPS patriotska stranka u kojoj nikada nije bilo izdajnika, da se zalaže za socijalnu pravdu i da “lopovi i izdajnici nikada neće doći na vlast u Srbiji”.

On je stranačkim drugovima na obeležavanju 30 godina postojanja SPS poručio da ne želi mnogo da govori o izborima “jer ako ovaj narod nije do sad video ko šta radi i ko koliko vredi, i ko brani državne i nacionalne interese, a ko želi da ih rasprodaje, teško ćemo ih ubediti u predizbornoj kampanji.”

“Na izbore idemo sa tradicionalnim partnerom, prijateljem i bratom Draganom Markovićem Palmom (Jedinstvena Srbija)”, rekao je Dačić, a pozdravio je i Ivana Karića iz Stranke zelenih, kao i Jošku Broza, unuka Josipa Broza.

Dačić je ponovio da su socijalisti ušli u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem zbog Srbije i dodao da ni Vučić ni on neće učiniti ništa što je protivno interesu Srbije i njenih gradjana.

Rekao je da je SNS-u predložio zajednički nastup na izborima u aprilu ako procena bude da je to od državnog interesa, ali da su Vučić i on procenili da je bolje da SPS i SNS izadju odvojeno, a da saradnju nastave posle izbora.

“Bez Srbije nema SPS-a, ali ni bez SPS-a teško da će biti moderne i pravedne Srbije”, zaključio je Dačić na proslavi u Sava centru.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Опа, 30. годишњица ! А не 90. годишњица ? Ништа оно: Голи оток, убијања, хапшења, отимања… то не баштините ? Али вам унук организатора тих злочина импонује. Значи, систем вам проп0′, кога сте убили, убили, шта сте отели, отели сте, свима лепо и сад идемо даље, имамо само 30 година ! И ви озбиљно мислите, са све “братом”, да ће та прича да вам прође ?

Comments are closed.