Muzej “Madam Tiso” odvojio figure Harija i Megan od ostatka kraljevske porodice

0
Profimedia

Londonski muzej voštanih figura “Madam Tiso”, gde je izloženo 250 figura svetski istaknutih ličnosti, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

“Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice”, rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dve ličnosti, koje su među najpopularnijim “naravno ostati među važnim eksponatima” muzeja, i da “Madam Tiso” sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno “poglavlje”.

Megan i Hari “su dva najrazmaženija derišta u istoriji”, prema voditelju i bivšem uredniku Mirora, Pirsu Morganu.

Nakon što je vest procurila u sredu uveče, Morgan je pokreno Tviter tiradu protiv Megan i Harija, koja se nastavila u četvrtak. Rekao je da smrt njegove majke Dijane nije dala Hariju “dozvolu da tako strašno postupa s kraljicom”.

Prema pisanju britanskih medija, Bakingmeska palata je razočarana ovom njihovom odlukom, a spekuliše se da to nisu rekli kraljici pre nego što su objavili u javnosti.