Musicology sezona koncerata uz osvežavajući ukus Staropramen piva

  0

  I ove godine, Musicology festival i Staropramen pozivaju sve ljubitelje kvalitetne muzike da dođu na teniske terene na Kalemegdanu 13. i 14. jula. Sada već tradicionalno, Staropramen će biti tu da pruži osveženje i, na taj način, upotpuni doživljaj letnjih noći.

  Ričard Bona i Alfredo Rodrigez na letnju binu Musicology festivala donose fuziju džez, etno džez i funk melodija sa afro-kubanskim primesama.

  Dvojici virtuoza koji ovog leta po prvi put zajedno nastupaju u Srbiji, legendarni Kvinsi Džons bio je zajednički mentor. Ričard Bona, multitalentovani muzičar i dobitnik Gremi nagrade, jedan je od najcenjenijih basista na svetu, a Alfredo Rodrigez, virtuoz pijanista, od lokalnog kubanskog muzičara postao je svetski priznati umetnik nominovan za Gremi nagradu.
  Dva velika umetnika su tu da svojom jedinstvenom energijom pruže publici autentični doživljaj i veče koje će zauvek pamtiti.

  Ove godine, pored inspirativnih vibracija koje nam donosi nesvakidašnji muzički spoj, posetioci će imati priliku da uživaju i u osvežavajućem, na unikatni način izbalansiranom ukusu novog “PRAHA” by Staropramen piva.

  Više od 150 godina, svojom zanimljivom istorijom, višedecenijskom tradicijom i neupitnim kvalitetom, Staropramen svojim ljubiteljima pruža radost uživanja postajući time deo njihovih nezaboravnih uspomena.