Mrkela: “Zvezda će kazniti Gobeljića zbog skidanja šortsa, nećemo tolerisati ovakve ispade”

0
(BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)

(Beta) – Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je danas da će klub kazniti fudbalera Marka Gobeljića zbog nesportskog ponašanja posle utakmice finala Kupa protiv Partizana i izvinio se javnosti zbog takvog postupka.

“Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade”, naveo je Mrkela u saopštenju.

Fudbaleri Zvezde osvojili su u utorak uveče Kup Srbije, pošto su posle izvođenja jedanaesteraca pobedili Partizan sa 3:4. Posle utakmice Gobeljić je ispred golmana Partizana Vladimira Stojkovića skinuo šorts, verovatno kao odgovor na izjavu kapitena crno-belih uoči utakmice.

Stojković je tada rekao, pokušavajući da skine pritisak sa saigrača, da će on snositi odgovornost za sve što se dogodi u utakmici, uz reči: “Ako ne uzmemo Kup, silujte mene”.

“Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom i nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni”, naveo je Mrkela.