Mozzart stipendira, ti treniraš sa Rebračom!

Otvoreni čas košarke, na kojem će dečaci rođeni od 2006. do 2010. pokušati da ubede Željka Rebraču da baš njih treba da odabere, biće održan na terenu „Željko Rebrača“ u naselju Stepa Stepanović, u Beogradu 12. oktobra

0

Mozzart će dodeliti tri stipendije za jednogodišnje školovanje, treniranje u novootvorenoj košarkaškoj akademiji Željka Rebrače, a pravo da učestuju imaju dečaci rođeni od 2006. do 2010. koji se prijave na pr@mozzartbet.com i 12. oktobra pokažu svoju veštinu licem u lice Bananamenu i njegovom stručnom timu!

Otvoreni čas košarke biće održan na terenu „Željko Rebrača“ u naselju Stepa Stepanović, Ulica generala Vladimira Kondića br 5 u Beogradu, 12. oktobra od 10 časova ujutru. Željko Rebrača će sa stručnim timom Akademije Rebrača, koju je nedavno osnovao, posmatrati sve prijavljene dečake – kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na unapred osmišljene i zadate vežbe, a trojicu najboljih će Mozzart stipendirati za jednogodišnje pohađanje akademije. Akademija Rebrača će dodatno odabrati još trojcu dečaka koji će mesec dana pro bono pohađati akademiju, a nakon toga, u skladu sa rezultatima, eventualno i nastaviti besplatno treniranje.

Prijave su na pr@mozzartbet.com, gde je uz ime, prezime i godište potrebno dostaviti i kratak opis prethodnog iskustva u košarci.

Željko Rebrača je naš proslavljeni reprezentativac, u očima naše nacije zapamćen kao igrač koji nam je doneo titulu prvaka sveta, dve titule prvaka Evrope i olimpijsko srebro iz Atlante 1996. Apsolutnu superiornost na poziciji centra cela Evropa je morala da mu prizna tokom godina provedenih u Benetonu u vreme kad je italijanska košarka bila bez premca. Sa klubom iz Treviza je osvojio i Saporta kup. Zatim je bio jedan od stubova dinastije koju je u Panatinaikosu počeo da gradi Željko Obradović. Tamo je i drugi put postao šampion Evrope, a nacionalne titule i kup trofeje iz bivše Jugoslavije, Grčke i Italije se pišu dvocifrenim brojevima. Bio je i član NBA karavana kada tamo nije mogao svako, igrao je za Detroit, Atlantu, Los Anđeles Kliperse, a karijeru je završio u Valensiji…

Svoje dugogodišnje bogato košarkaško iskustvo odlučio je da podeli kroz Akademiju Rebrača. Po njegovim rečima, primarni cilj akademije je zdrav razvoj dece u mladim selekcijama. Kroz druženje, igru i vežbanje deca razvijaju svoj potencijal. Nakon toga sledi priprema za proces stvaranja budućih igrača koji će, kada dođu do seniorske kategorije, ispuniti svoj kompletan potencijal i sve one rezultate koje ostvare u mlađim selekcijama preneti u seniorsku košarku. Akademija zapošljava kvalitetan stručni kadar kako bi polaznici, pre svega, postali kvalitetni ljudi i napredovali u sportskom smislu. Tu se ne misli samo na košarkaške trenere, već su uključeni i drugi stručnjaci kao što su lekari, psiholozi, nutricionisti, fitnes treneri i nastavnici engleskog jezika.

Akcija kompanije Mozzart i Akademije Rebrača je otvorena za sve dečake koji vole košarku – dovoljno je da se prijavite i 12. oktobra budete među najboljima kako biste godinu dana besplatno trenirali.