Mozzart postao ekskluzivni beting partner Crvene zvezde

  Kompanija Mozzart posle Fudbalskog i Košarkaškog saveza započela je saradnju sa fudbalskim šampionom Srbije

  0
  Koviljka Lončar i Svetozar Mijailović. Foto: Mozzart

  Potpisivanjem Ugovora o saradnji, kompanija Mozzart postala je ekskluzivni beting partner šampiona Srbije u fudbalu Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Ugovor su potpisali generalna direktorka kompanije Mozzart Koviljka Lončar i predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović. Na taj način Mozzart je, posle Fudbalskog i Košarkaškog saveza Srbije, postao partner još jednog sportskog giganta, a saradnja će trajati pet sezona, tačnije do 2024. godine.

  “Veoma sam ponosna što smo potpisivanjem ovog ugovora, posle Fudbalskog i Košarkaškog saveza, proširili spisak naših sportskih partnera i prijatelja i što smo još jednom pokazali da najbolji idu uz najbolje. Mi u kompaniji Mozzart verujemo u ovaj tim Crvene zvezde, nemamo nikakvu sumnju da će dostojno predstavljati našu zemlju u Evropi. Nadamo se da će im naša podrška kao ekskluzivnog beting partnera, pomoći da odu što dalje u Ligi šampiona”, istakla je Koviljka Lončar.

  Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da danas predstavljaju ugovor koji će dati veliku podršku klubu u daljem poslovanju i ciljevima.

  “Kompanija Mozzart je vodeća kompanija u oblasti u kojoj funkcioniše, ali i jedna od vodećih kompanija u čitavoj državi. U pitanju je apsolutno domaća kompanija, što nas posebno raduje. Ova saradnja će, nadamo se, proširiti mogućnost poslovanja kojima naš klub teži u budućnosti. Crvena zvezda uvek teži da posluje sa najboljima u svojoj oblasti”, poručio je Mijailović.

  Osim bazičnog sporta, koji već godinama pomaže, kompanija Mozzart ovom saradnjom nastavlja da pruža podršku i vrhunskim sportskim kolektivima koji predstavljaju našu zemlju u svetu.