Praznična akcija MUP-a, Privredne komore Srbije i kompanije Mozzart: Mozzart obradovao mališane

  0
  Kompanija Mozzart još jednom obradovala mališane. Foto: Mozzart

  U prepunom pozorištu na Novom Beogradu kompanija Mozzart zajedno sa predstavnicima MUP-a i Privredne komore podelila novogodišnje paketiće

  Više od 150 mališana Deda Mraz je zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Mozzart, Privredne komore Srbije i potpredsednika Vlade Nebojše Stefanovića ove godine obradovao nešto ranije. U prepunom lutkarskom pozorištu Pinokio na Novom Beogradu mališani iz ustanova Sigurnih kuća, kao i deca pripadnika MUP-a uživala su premijernom izvođenju predstave “Mačke zaslužuju poklon” uz slatkiše i igračke.

  Privredna komora Srbije,zajedno sa MUPom i potpredsednikom Stefanovicem radi na pomoći Sigurnoj kući,kroz projekat ekonomskog osnaživanja žena iz Sigurnih kuća. Danas smo ovde da obradujemo mališane i zajedno uživamo u predstavi, poručila je Branislava Simanić,drektorka Privredne komore Srbije.

  Scena iz predstave “Mačke zaslužuju poklon”

  MUP Srbije već godinama unazad organizuje različite akcije kojima ulepšava praznike mališanima iz Sigurne kuće, kao i deci policajaca. Ove godine partneri su im Privredna komora Srbije i kompanija Mozzart.

  „U Mozzartu se trudimo da atmosfera darivanja i pomoći trajem tokom cele godine. Ovu godinu završavamo uz poruku svim društvenim akterima da zajedno s nama budu društveno odgovorni i u 2020. kada ćemo još više raditi na unapređivanju zdravstva, obrazovanja, kulture i aktivnije podržavati humanitarne akcije, kao što je ova. Nova godina i predstojeći praznici su najveseliji deo godine za decu, kao i svaki put do sada zaposleni Mozzarta su se, zajedno sa patuljcima i Deda Mrazom, potrudili da pripreme posebne poklone i obraduju decu koja i svima nama donose najveće zadovoljstvo i radost”, poručio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija Mozzarta.