Kompanija Mozzart je u okviru paketa pomoći od pola miliona evra srpskom zdravstvu pokrenula još jednu u nizu akcija za podršku i poboljšanje uslova rada našim herojima – medicinskim radnicima koji vode danonoćnu borbu sa virusom COVID-19. U saradnji s Ministarstvom zdravlja u narednom periodu ova kompanija će obezbediti i organizovati isporuku kvalitetnih dnevnih obroka, svežeg voća i vitaminskih sokova za lekare i ostalo medicinsko osoblje u kovid bolnicama po Srbiji!

Prva u nizu ustanova čijim zdravstvenim radnicima je uručena skoro tona svežeg voća i vitaminskih sokova u paketima je Kliničko bolnički centar Zemun koji od skoro ponovo funkcioniše u kovid režimu. Lekari iz ove bolnice rade bez odmora, dajući 110 odsto sebe da pomognu svim pacijentima koji su hospitalizovani u Zemunu.

„Ovakav gest nam u ovom trenutku veoma mnogo znači, posebno jer vidimo da se naši napori cene, a oni su zaista veliki. Paketi će nam sigurno dobro doći posle napornog dana, ali sam sigurna da ćemo deo dati i pacijentima koji su u lakšem stanju i kojima vitamini trebaju da se što pre oporave i vrate svojim porodicama. Voće nam je svima potrebno za dobro zdravlje, nezavisno od epidemije“, poručila je Jelena Marinković, specijalista dijetoterapije iz KBC Zemun.

Epidemija virusa korona u Srbiji ne jenjava, a prvi na udaru su lekari i medicinsko osoblje. Radeći bez predaha, srpski medicinari leče obolele od marta nesmanjenim intenzitetom.

„Kompanija Mozzart od pojave virusa u Srbiji organizuje društveno odgovorne akcije, pomažući zdravstveni sistem donacijama, a sada smo deo paketa pomoći od pola miliona evra za borbu protiv kovida usmerili i direktno zdravstvenim radnicima, kojima naše kolege dostavljaju osvežavajuće pakete. Nadamo se da će ih ovaj znak pažnje oraspoložiti i pokazati da sada kada su sve oči uprte u njih imaju podršku i da smo svi zajedno mislima uz njih. Ovo je još jedan način da kažemo hvala za sav rad i borbu koju ovi heroji vode“, izjavio je Borjan Popović, direktor Korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Ova akcija koja se realizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, nastaviće se u narednom periodu po kovid bolnicama u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.