Timska igra za Gavrilovu pobedu se nastavlja – Mozzart je uzeo učešće u humanitarnoj licitaciji ekipe „Južnog vetra“ i izneo najveću ponudu za odelo koje je nosio Miloš Biković u filmu. Kombinezon glavnog lika Maraša prodat je za 4.100 evra, a iznos će biti uplaćen za lečenje Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kompanija Mozzart najpre je na aukciji preko „Limunda“ kupila Ronaldovu kapitensku traku za 7,5 miliona dinara, a cela Srbija se potom digla na noge, jer je sedmomesečnoj bebi iz Kragujevca potrebno ukupno 2,5 miliona evra.

  • Odmah posle prve licitacije, uključili su se i drugi sportisti i poznate ličnosti. Stefan Mitrović, koji je sprečio Kristijanov pogodatak na Marakani, dao je na licitaciju kopačke koje je nosio te večeri, kao i dres. Zatim je i Aleksandar Mitrović ponudio svoj dres, a sjajnu ideju imala je i ekipa filma „Južni vetar“. To je upravo bio naš cilj, da dopremo do što više pojedinaca, organizacija, firmi, da zajedno prikupimo što više novca. Zato smo ponovo odlučili da uzmemo učešće u jednoj humanitarnoj licitaciji, za velikog borca Gavrila – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Vatrogasac Đorđe Vukićević i Mozzart rasplamsali su nadu da će biti prikupljeno dva i po miliona evra koliko je potrebno Gavrilu Đurđeviću za lečenje spinalne mišićne atrofije. Ronaldova kapitenska traka, bačena u revoltu posle nepriznatog gola na meču Srbija – Portugal, završila je u rukama heroja sa Marakane, potom na licitaciji, a onda i kod predstavnika kompanije Mozzart koja je dala najveću ponudu na aukciji preko Limunda – 7,5 miliona dinara. Vest koju su preneli vodeći svetski mediji podigla je na noge celu Srbiju, pa su nastavljene akcije za pomoć dečaku.

OVDE možete pročitati na koje načine mu možete pomoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.