Interpretacija Tihomira Stanića, u režiji Dušana Petrovića i prema prevodu Ivane Dimić, već godinama unazad izaziva oduševljenje publike.  Ove sezone monodrama ,,Detinjarije” Rejmona Kusa biće izvedena u četvrtak 11. jula u 21 čas u pozorištu Teatrijum.

Ova monodrama Tihomira Stanića, premijerno izvedena 17. Novembra 1996. godine, već naredne godine pobrala je brojne nagrade i pozitivne kritike i tako dokazala da je omiljena i kod publike i kod kritičara. Duhovita, ali i bolno istinita priča o traumama i odrastanju jednog dečaka može lako da dovede do plakanja, ali uglavnom od smeha.

Pored Stanićevih ,,Detinjarija” ove nedelje u pozorištu Teatrijum odigraće se: ,,Halflajf” Filipa Vujoševića u režiji Nikole Kljajića;  ,,Tražiti Hamleta”; ,,On ona i korona” Bojane Đurašković i Marka Miloševića;  ,,Osam žena” Roberta Tomasa u režiji Igora Đorđevića;  kao i premijerno izvođenje Nušićevog ,,Narodnog poslanika” u režiji Janka Cekića.

U sklopu programa besplatnih predstava za decu u saradnji sa ,,Fondacijom Alek Kavčić”, ovog vikenda odigraće se predstave  ,,Čarobni kolač” i ,,Ljubav kao magija”.

Sve večernje predstave počinju u 21h, dok se predstave za decu izvode vikendom sa početkom u 11 časova. Karte za večernji program  se mogu kupiti preko servisa tickets.rs, kao i na blagajni Teatrijuma (Vuka Karadžića 1) svake večeri od 19 do 21h  i vikendom od 10:30 do 12:30h. Za sve dodatne informacije o repertoaru i o predstavama  posetite sajt pozorišta: teatrijum.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.