Monarhisti traže otvaranje dosijea službi bezbednosti

1
Foto: Logo

Koalicija za Kraljevinu Srbiju saopštila je danas da se zalaže za bezuslovno otvaranje svih dosijea domaćih službi bezbednosti.

“Otvorićemo za građane dosijee službi državne bezbednosti kao i u istočnoevropskim državama, da bi narod saznao ono što se od njega decenijama krilo i ko je sve umešan u pljačku i otimačinu srpske privrede od Drugog svetskog rata na ovamo”, rekao je zamenik predsednika Pokreta obnove kraljevine Srbije Mirko Čikiriz.

Ta koalicija je podsetila da je već u Skupštini Srbije predlagala Zakon o otvaranju dosijea Službi državne bezbednosti, ali da je taj predlog odbijen, što znači da i vlast i opozicija u Srbiji strahuju od toga šta i građani sve saznali njihovim otvaranjem.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. То јесте основа сваког будућег нормалног развоја Србије, али то се неће догодити докле год су „паракомунистички“ режими на власти. Из простог разлога јер отварање досијеа значи суочавање са истином, рушење многих идеала и вештачких основа на којима и они сами почивају. Уз то имало би и практичне, материјалне последице за оне који уживају плодове тих убистава, и отимачина.

Comments are closed.