Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti do 30 godina da se otisnu u svet biznisa.

Moja prva plata je nacionalni program koji omogućava mladima srednjeg ili visokog obrazovanja, a bez radnog iskustva, da stupe na tržište rada i započnu svoju karijeru. Ovaj program predstavlja most između školovanja i dalje karijere, pružajući priliku budućim profesionalcima da steknu konkretne veštine i rade u dinamičnom okruženju.

Izabrani kandidati će moći da se oprobaju u sledećim oblastima: asistent tehničke podrške, asistent ljudskih resursa i asistent prodaje. Tokom devet meseci, dobiće mogućnost da rade na konkretnim zadacima, proći će kroz formalne i neformalne oblike edukacije, uz kontinuirano praćenje rada od strane mentora. Na taj način će se osposobiti za samostalan rad i steći samopouzdanje i iskustvo koji će im pomoći da postanu konkurentniji na tržištu rada. 

Ako voliš izazove i spreman si za početak svog profesionalnog puta, ovo je tvoja prilika da unaprediš svoje veštine u inovativnom radnom okruženju.

Koje uslove treba da ispunjavaš?

Ako imaš manje od 30 godina, stečeno srednje ili visoko obrazovanje i manje od 6 meseci radnog iskustva na poslovima u okviru nivoa obrazovanja na osnovu kog konkurišeš – program Moja prva plata je idealan za tebe.

Kako da se prijaviš?

Ako ispunjavaš navedene uslove, pozivamo te da se prijaviš klikom na ovaj link, do 06. decembra 2023. godine.  Ukoliko se pronalaziš u nekoj od ponuđenih pozicija, ne čekaj, prijavi se i čvrstim korakom započni svoj profesionalni razvoj.

Vidimo se na početku tvoje karijere!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.