Košarkaši reprezentacije Srbije okupili su se danas, a novinari su imali priliku da sa svima porazgovaraju o predstojećim reprezentativnim obavezama, ali i o minuloj sezoni.

Medijima se obratio i selektor Đorđević, a jedno od pitanja – sasvim očekivano – bilo je u vezi sa izostavljanjem Nikole Kalinića sa spiska igrača koji će krenuti na pripreme Orlova.

„Volim da pričam o onima koji su tu. Bila je to teška odluka, svi koji su bili i na jednom spisku dok sam ja selektor deo su ove grupe momaka i u svakoj sledećoj akciji moraju da budu spremni i da odgovore. Ovakva je bila moja odluka, u skladu sa mojom vizijom ekipe i protivnika protiv kojih ćemo igrati. Na meni je težina tog zadatka da donesem neke odluke. Кada pogledam ovu ekipu ovde, mislim da smo izuzetno spremni, popunjeni na svim pozicijama. Mnogi igrači napravili su iskorak u karijerama i zato su pozvani“, rekao je Đorđević.

Komentara

 1. Vojo
  19. jula 2019. 19:02

  Dobar selektor, ali ovo je jače od njega. Izostavio je Nedovića i Kalinića, da bi napravio mesto za partizanovce Milosavljevića i Lukača a možda će biti mesta i za Birčevića i Milutinova. U tom slučaju otpašće Simonović i Marjanović. Ovo je istina!

  1. Anonimni
   21. jula 2019. 20:52

   Kakve veze ima Milutinov sa Kalinom,nisu na istoj poziciji.Da ne bude zabune i ja mislim da je greška što ne vodi Kalinu,jer na ton poziciji nema nikog osim Belog.Simonović je igrač za 5 min

 2. Anonimni
  20. jula 2019. 09:42

  I dalje tvrdim da nema pojima ! Videlo se njegovo znanje kada nije imao sve zvezde u timu.Gubio je utakmice u finisu i promovisao igrace kojima nije mesto u reprezentaciji. I sada ih ima 2 komada !

 3. Ivica
  20. jula 2019. 12:55

  Simonovic je bolji samo to mi kazi, trebao si i Lazica da povedes(u Zvezdi postize u proseku 3.5 kosa, nema ulaz). Macvan...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.