Kompanija Moj Kiosk je i ove godine tradicionalno podržala humanitarnu modnu reviju za decu Prihvatilišta. Događaj u organizaciji modne agencije Fabrika održan je u Skupštini grada Beograda, uz prisustvo donatora, poznatih ličnosti i predstavnika medija.   

“Kompanija Moj Kiosk je, sada već tradicionalno, dala svoj doprinos kako bi mališani iz Prihvatilišta dobili novogodišnje poklone koje su želeli. Raduje nas što smo se i ove godine našli u ulozi Deda Mraza i ulepšali im praznike koji su značajni u životu svakog deteta. Nastavićemo da podržavamo manifestacije ovog tipa kako bi im svi dani u godini bili lepi i bezbrižni”, izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj Kiosk grupe.

Štićenici Prihvatilišta su pisali pisma Deda Mrazu, poveravajući mu šta bi voleli da dobiju za praznike. Na humanitarnoj reviji želje su im ispunjene, a posebno su se obradovali dolasku idola koje su želeli da upoznaju. Među poznatim ličnostima koje su mališanima podelile poklone našli su se Radoš Bajić, Branka Pujić, Jana Milić Ilić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Sanja Kerkez, Dušan Domović Bulut, Marko Mandić, Ana Kokić, Baka Prase, kao i majke proslavljenih sportista Dijana Đoković, Novakova mama, i Žiža Jarić, Markova mama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.