“Ministar se pretvorio u mačku”: Kad političara provuku kroz “filter” usred konferencije

2
Screenshoot

Jednom lokalnom političaru iz Pakistana okačene su virtuelne mačije uši i brkovi tokom konferencije za novinare koja se prenosila uživo na Fejsbuku, a to je izazvalo lavinu smeha korisnika društvenih mreža.

“Ministar se pretvorio u mačku”, jedan je komentar, dok je drugi korisnik interneta napisao: “mijau, mijau, mijau”. 

Konferencija je održana u Pešavaru, a lokalni zvaničnik zadužen za informisanje, Šaukat Jusafzai, pojavio se sa ružičastim ušima i dugim crnim brkovima, dužim od njegovih pravih.

Filter “mačka” slučajno je aktiviran tokom prenosa konferencije, rekao je Frans presu sam Jusafzai. 

“Nisam bio jedini. Još dva zvaničnika pored mene su bili pogođena filterom mačke”, rekao je zvaničnik ležernim tonom i dodao da ne treba sve shvatiti suviše ozbiljno.

Video snimak na internetu je skinut posle nekoliko minuta, ali postoje fotografije te konferencije. Iako su tokom prenosa neki korisnici interneta ukazali na postojanje mačijih ušiju i brkova, taj filter je ostao uključen.

Pakistanski tim zadužen za društvene mreže saopštio je da je u pitanju ljudska greška i da će biti preduzete mere da se to više ne ponovi.

2 KOMENTARA

  1. NA VUKODLAKA?: Postoji nekoliko vrsta ovčara, a on po ponašanju najviše liči na njemačkog ovčara, a i citirao je 1990-tih, nažalost, slogane SS-ovaca: “100 za jednoga”.

Comments are closed.