Ministar Momirović: Radio sam za Novu godinu, za svoju slavu, na dečje rođendane, ali Vučić je u pravu…

3
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

(Beta) – Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je njegov odnosa sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić obeležen velikim poverenjem i poštovanjem, kao i da je potpuno posvećen svojim zaduženjima.

“Predsednik je potpuno u pravu da smo spustili tempo, to je činjenica i ne sme da ponavlja”, rekao je Momirović za TV Prva, povodom navoda u medijima da Vućić ima primedbe na rad pojedinih ministara, pri čemu pominju i njega.

“Mi smo na kraju prošle godine imali neverovatne rezultate i dinamiku. Od kad sam došao na čelo ovog ministarstva imao sam realizaciju budžeta 61 odsto 1. novembra, a 31. decembra 99 odsto”, rekao je Momirović. 

“Novu godinu sam dočekao tako što sam radio do 9 sati uveče i ustao u 3 ujutru da bih išao na otvaranje gasovoda. Na svoju slavu sam došao u deset sati, na rodjendan svoje dece kad su zaspala”, naveo je.

Kako je rekao, “posle tih fenomenalnih rezultata koji su doveli do toga da smo mi sa najvećim ekonomskim rezultatom u Evropi, mi smo malo spustili tempo, to su činjenice i to ne sme da se ponavlja”.

“Tu dinamiku u tom trenutku nije bilo moguće lako održati ali moramo opet da podignemo mašinu, da se vratimo na ono kako smo radili u novembru i decembru”, istakao je Momirović, govoreći o tome šta će reći na današnjoj sednici Vlade, povodom 100 dana rada, kojoj će prisustvovati Vučić.

3 KOMENTARA

  1. Ovde više ni sramote nema. Možemo samo pretpostaviti kako će ovo jadno biće kasnije pisati na sajtovima svoje firme koja prodaje slab kvalitet tašni i demode odeću: …izvesno vreme obavljalo funkciju Ministra u Vladi Republike Srbije”.
    Ne kupujem Monu, odvratni poltronu!

  2. И ти мало да видиш како је радницима, с’том разликом што то њима углавном није плаћено.

  3. Ti Tomo Momirovicu mozes samo da prodajes svoje tasne slabog kvaliteta i odecu demode!!To je tvoj domet a o ministru ni govora!!!

Comments are closed.